Beginnen met bloggen

In de drukte van alledag, vind ik het heerlijk om dagelijks een kijkje te nemen in het leven van anderen. Dat is voor mij echt een stukje ontspanning… Lekker met een theetje en mijn telefoon / laptop artikelen lezen of vlogs bekijken. Heerlijk! Het leek me al langer leuk om hier ook iets mee te gaan doen, maar sinds een tijdje begint het wat meer te kriebelen. Gewoon als hobby! Lekker schrijven (typen) wanneer ik daar zin in heb, maar ook als een stukje documentatie van mijn leven en het delen hiervan met jullie. Verder ben ik dol op schrijven. Van (Sinterklaas)gedichten tot to-do-lists en boodschappenlijstjes. 😉 Op school vond ik de talen het leukst en bij toeval werd ik op mijn 15e gevraagd om als jeugdredactrice voor De Gelderlander te schrijven. Dit heb ik zo’n drie jaar met veel enthousiasme gedaan. Van columns tot interviews en het schrijven van reviews… Ik vond het zo leuk dat ik overwoog om journalistiek te gaan studeren. Uiteindelijk koos ik voor totaal iets anders.
Anyway, ik heb zin om te schrijven en ik wil dat graag gaan doen op deze kersverse blog. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat is voor mij totaal nieuw. Maar ik vind het de moeite waard om het avontuur aan te gaan. Gaan jullie met me mee?

x Fem

1 gedachte op “Beginnen met bloggen”

  1. Pingback: Tuesday Tag #9: Love to blog – Femms Blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *