Mijn goede voornemens voor 2019

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik wens jullie een sprankelend, liefdevol en vooral gezond 2019 toe.

Gek hè, het is gewoon 2019. Weer 12 maanden en vier seizoenen voor ons. Heerlijk! Tegelijkertijd staat er een nieuw jaar vol kansen en mogelijkheden klaar wat wellicht een stok achter de deur is om dingen anders te gaan of willen doen. Dit geldt ook voor mij. Tuurlijk weet ik dat het ‘gewoon’ een nieuwe dag is en dat je altijd opnieuw kunt beginnen, maar toch voelt het wel ff lekker. Vandaag deel ik dan ook met jullie mijn goede voornemens  die ik graag nastreef voor een ‘happy en healthy lifestyle’. Lees je mee?

Mijn doelen

– Uiteraard: gezonder gaan leven. Na de heerlijke feestmaand weer even ‘normaal’. Lekker sporten en gewoon ff ‘Schijf-van-Vijven’ met op zijn tijd wat lekkers.

– Een juiste balans vinden tussen werk en privé. Dat betekent voldoende rustmomentjes pakken en die lat mag ook zo en nu dan wat lager.

– Als de tijd rijp is en het voelt goed, misschien wel gaan verhuizen/samenwonen.

– Lekker blijven bloggen. Deze hobby is halverwege 2018 begonnen en ik vind het nog steeds leuk! Dit zet ik lekker voort zolang het mij energie geeft en ik er blij van word. Misschien durf ik uiteindelijk zelfs de stap te zetten naar vloggen / video’s maken, da’s nog eens doel! 😉

– Wat meer structuur vinden in het huishouden zodat ik dit makkelijker en beter kan bijhouden in tijden van drukte.

– Vaker leuke dingen plannen zoals beurzen, welnessdagjes, vakanties of lekker shoppen. En daarbij dus ook mezelf eens verwennen door een lekkere behandeling of een mooie, nieuwe tas. Sparen is goed en verstandig, maar een beetje leven en genieten mag ook zeker!

– In het hier en nu leven en dankbaar zijn voor wat er is. Lekker dromerig, maar wel belangrijk. Ooit leerde ik: “Men lijdt het meest aan het lijden dat ie vreest” en dat is zo waar! Denk daar maar eens over na 😉

Proost! Laten we er samen een gezellig jaar van maken. Wat zijn jouw goede voornemens?

-x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *