Op is op #4

Het laatste blogje van dit jaar is een Op is op, want ook deze maand heb ik weer lekker gesmeerd en getest. Kijk je mee naar mijn favorieten, tips en no-go’s?

Gezicht
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Kleur Taupe We beginnen meteen met een favorietje: mijn vaste wenkbrauwpotlood sinds een aantal maanden. Goede kleur, strakke lijnen, alleen wel aan de prijs… Vandaar dat ik flink heb ingeslagen met Black Friday. 
Balea (huismerk van de DM in Duitsland) Sanfte Waschcreme Oftewel: een zacht reinigingsmiddel voor je gezicht. Prima om onder de douche te gebruiken en lekker budgetproof! Deze stond bij mijn vriend in de badkamer en mocht ik gebruiken ❤
Beautyblender Wie kent hem niet? De enige echte make-up spons waar ik mijn foundation en concealer mee aanbreng. Ik vervang ‘em elke drie maanden en vind ‘em top! Wel prijzig en zoals je ziet, verkleurt hij ondanks het dagelijkse wasbeurtje erg snel. Ik ben nu uit mijn comfort zone gestapt door een DM make-up spons te proberen die bijna 10 x zo goedkoop was. To be continued…
Catrice Cosmetics 24H Made To Stay Make Up – Kleur 015 Vanilla Beige Was ik na mijn (dure!) foundation van Estée Lauder eindelijk overgetapt op een super fijne budgetproof variant van Catrice, kan ‘em nergens meer vinden. Zelfs niet in Duitsland… Jammer! 😭 Ik ben dus op zoek gegaan naar een waardige vervanging. Daarover later meer!
Decubal Tonic Deze kocht ik een hele tijd bij Holland & Barrett (vroeger De Tuinen). Een prima product om je gezicht mee te reinigen wat ik wellicht nog eens zal kopen.
Garnier Skinactive Micellair Reiniginswater Maar nu ik deze topper heb ontdekt, ben ik daar wel heel blij mee! Dit is een middel wat zowel je ogen, lippen als gezicht reinigt. Eén product voor alles, hoe handig! 
Prodent Fresh Gel En natuurlijk tandpasta… Ik ben dol op tanden poetsen! Dat geeft me zo’n fris gevoel. Ik heb de laatste maanden allerlei merken geprobeerd, maar dit is toch wel jeugdsentiment: de tandpasta van vroeger bij papa & mama 👌

Lichaam
Cien Body Butter Coconut Ook deze kreeg ik van vriendlief om te gebruiken na het douchen. De kokosgeur blijft lekker lang hangen! Hij is van de Lidl, maar we hebben ‘em daarna niet meer in de winkel gezien. 
Nivea Anti-Transpirant Sensitive & Pure Qua deo stapte ik ook eens van mijn vaste merk (Sanex) af en ging voor Nivea. Een roller van glas oogt chique, maar is zwaar in je handtas en voor onhandige mensen zoals ik niet handig. Pats! Glas en deo all over the place, dat wil je niet 😑 Ik ga weer lekker terug naar mijn oude vertrouwde Sanex in een Femmieproof verpakking. 
Wilkinson Xtreme 3 wegwerpscheermes Mijn allerlaatste lievelingsscheermesje. Kun je best een paar keer gebruiken en met smooth resultaat 🤗

Dat was ‘em dan weer. Ik ga weer hard mijn best doen onder de douche en voor mijn spiegel. 

Dikke kus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *