Femmies Friday: #joehoe, ik ben er nog/weer!

Zo, da’s lang geleden! Ik heb even ‘pauze’ genomen van het schrijven op mijn blog. Het was privé een nogal onrustige periode door onder andere de brand en mijn eerste uitstrijkje die niet helemaal goed bleek te zijn (sorry, too much information!). De combinatie daarvan en ook wel drukte, maakte dat ik mijn energie en tijd even in andere dingen moest en wilde steken. En om eerlijk te zijn had ik ook niet verwacht dat het mensen zou opvallen dat het stil bleef op mijn blog. Maar niets was minder waar! Leuk om te horen dat er mensen de moeite nemen om hier een kijkje te nemen.

Ik vind dat ik jullie wat verschuldigd ben: namelijk een Femmies Friday van de afgelopen anderhalve maand (!). Ik ga mijn galerij op mijn telefoon openen om te zien wat ik de afgelopen tijd voor plaatjes ‘geschoten’ heb. Kijk je mee? ☺

Ik maakte deze foto toen ik naar mijn auto liep en deze strakblauwe lucht zag bij een hele mooie nieuwbouwwijk in Doetinchem 😍
Lekker met de kids van het werk naar de 🦆🦆
Ik hou zo van een schoon en fris bed 😍
De Huishoudbeurs was dit jaar van alle markten thuis 😅
Het fietsseizoen is weer geopend! ☀ #mooiweerfietser
Souvenirtje van de HHB: zo lekker! 🤤
Alles draait om balans in het leven... 😋
🌸
Een verlaat verjaardagsetentje met mijn sister! ❤
All-you-can-eat 👌
Matties 😎
Nieuwe hobby 🤓
Ik vraag me serieus af hoe deze situatie tot stand komt. Mijn huis was netjes tot ik besloot een grote opruiming te gaan houden en opeens dit 🤷‍♀️
Top uitzicht hoor! 👍
Los van de duckface en printjes: de zomerjas kan weer aan! 🐆
DIT 😍
Iets met grote-voorjaars-schoonmaak-dingen 👍
Spontaan uiteten over de grens met een nieuwe trui (WE) en een ik-doe-net-of-ik-papa's-bier-drink-pose 🍻
Bezoek! ❤
Kijk ze genieten op mijn balkonnetje! ☀

Normaal maak ik heel bewust foto’s om elke vrijdag een Femmies Friday ‘in elkaar te flansen’. Ik vond het eigenlijk best wel lekker om dat een tijdje niet te doen. Maar gelukkig heb ik alsnog wat kiekjes kunnen vinden om jullie een indruk te geven van de afgelopen 6 (wow!) weken. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens zo’n update te zien. 

Tot de volgende! -x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *