Femmies Friday #week3

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Deze week was wat minder heppie de peppieΒ dan jullie misschien van mij gewend zijn. Kijk je mee naar hoe dit kwam?

Ik val maar meteen met de deur in huis: Wes had brand. Man, wat zijn wij met zijn allen geschrokken! Gelukkig zijn hij en de hondjes ongedeerd, maar verder is hij zowel zijn huisje als vrijwel al zijn spullen kwijt. Niet zo'n fijn begin van de week dus πŸ˜•
Om het maar snel over koetjes en kalfjes te hebben: Hoe leuk, deze traktatie op mijn werk! πŸŸπŸ”
Naar deze spreuk, die in de klas hangt, kan ik blijven kijken... πŸ™
Winter is coming ❄
Op vrijdag ga ik tegenwoordig in mijn pauze naar oma en dan is het saucijzenbroodjestijd! 🀀
Terwijl ik in de rij stond van de supermarkt, viel mijn oog op deze vrolijke bloemetjes 🌸
Ik bedacht me om eens wat vaker een persoonlijk kaartje te sturen om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt βœ‰
Hier word je toch blij van?! Dit pakketje kreeg ik opgestuurd na een mail over de favo Milka-reep van Wes en mij die 'opeens' anders (lees: minder lekker) smaakte. Ik waagde er een dramatische mail aan met als gevolg een aangename verrassing πŸ˜‰
Het werd tijd voor wat variatie in mijn weekmenu en tegelijkertijd mijn voorraad maar eens opmaken...
Ik deed mee aan de #10yearschallenge-hype πŸ˜…
Een lekkere ordinaire autoselfie terwijl ik wacht op mijn boy en het zonnetje in mijn gezicht schijnt β˜€
In het weekend zochten we wat afleiding en hadden we even quality tijd samen πŸ™
Van autoselfie naar tanden-bleek-selfie 😎 Ik besloot dit op zaterdagavond spontaan te laten doen door een vriendin die dit sinds kort doet in haar salon. En mét resultaat!
Lekker naar de gym op zondagochtend 🀩
Om vervolgens wentelteefjes te maken πŸ˜‚
Wanneer je gootsteen verstopt zit 🀒
Lekker een zondagwandelingetje met dit weer 😍

Hoe zwart (letterlijk) de week begon, hoe meer het zonnetje langzaam weer ging schijnen naarmate de week vorderde (ook letterlijk) 😊 Zo zie je maar weer… Hoe donker het soms ook lijkt, er blijven ALTIJD lichtpuntjes!

Hoe was jullie week?

-x- Fem

2 gedachtes op “Femmies Friday #week3”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *