Femmies Friday #week32

Er is weer een week voorbij… Een voor mij wat rustigere week in verband met de schoolvakantie van de kinderen waar ik werk. Kijken jullie gezellig mee?

Op het moment mijn favo webshop! Altijd fijn als de pakketbezorger weer aanbelt...
Voor het eerst echt 'openbaar' gedeeld dat ik een blogje ben begonnen. Best spannend! Ik kreeg veel lieve, positieve reacties.
Ik kan echt blij worden van een ontbijtje!
Een selfie met mijn nieuwe Abercrombie & Fitch t-shirt. Ik vind 'em leuk!
Hebben jullie ook wel eens dat wanneer je je was uit de wasmachine haalt, je toch echt dacht dat het een andere kleur had voor die tijd? Zo'n momentje had ik deze week. De handdoeken waren oranje en roze en nu zijn ze, tja... anders?! Tot ik me bedacht dat ik een nieuwe (joekel van een) badhanddoek heb mee gewassen. En die geeft natuurlijk af! Ik heb echt gefaald als huisvrouw, sorry mama!
Lief hè!

Dit was weer een kleine sneak peek in mijn week. Hebben jullie nog wat leuks gedaan?

-x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *