Femmies Friday #week5

Deze week weer een regular week voor jullie. Lekker burgerlijk werken van maandag t/m vrijdag en een weekend dat veeeel te snel voorbij gaat. Maar hey… that’s life! πŸ˜‰

Ik begon de maandagavond lekker warm in het zwembad (aan de zijlijn) voor werk... πŸ’§
Waar ik me wel vermaak 😊
Wanneer je moeder cake heeft gebakken 🀀
Ik kom alvast in de Paasstemming 🐣
Aangezien ik me had aangemeld voor de Budget Challenge deze maand, maar deze niet helemaal geslaagd is (lees: te veel geshopt)... maakte ik ter compensatie een budgetrecept van @sjenkieskitchen: Gekruide rijst met geroosterde paprikasaus. En het was nog lekker ook! πŸ‘©β€πŸ³
Met wat verjaardagen in het vooruitzicht, bestelde ik vast heerlijke Woodwick-knetter-kaarsen 😍
Ons 'kaartclubje' mocht deze week komen kaarten bij een oud-kaartclubmember πŸ‘΅ En het was hartstikke gezellig!
Kijk dit dropje 😍
Ik verkocht een kastje op Marktplaats en vroeg er in plaats van geld thee voor 😊
Ik ging gezellig met een collegaatje lunchen 😍
Via Instagram won ik deze Carmen Shiny Curls set. Ik moet 'em nog gaan testen, dus ben benieuwd... πŸ€—
Weekend dingen met m'n ❀. Ik dronk hier trouwens verse gemberthee. Een beetje apart wel, maar heul gezond! (Ik heb de appeltaart met slagroom bewust niet vastgelegd, om jullie in de waan te laten dat ik een ware fitgirl ben πŸ˜‚)
Ik sloot de week wel echt af met een lesje bodybalance πŸ‘Œ

Ik moet zeggen dat het een drukke week was qua werk en avonden weg. Dan is het soms best een uitdaging om ook nog te sporten, je huis (en auto) spik en span te hebben en alle sociale ‘verplichtingen’ af te gaan. Herken je dat? Gelukkig is het dan extra genieten in het weekend! En de rest… dat komt wel weer. Toch?

Toedels! -x-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *