Femmies Friday #week50

Wauw, week 50! Things get real. De allerlaatste weken van het jaar. En wat voor weken: druk, maar ook heel gezellig! Kijk je mee naar de week waarin ik mijn kerstpakket kreeg (woehoe) en ik jullie mijn kerstboom(pje) laat zien?

This is how we roll op maandagochtend...
Work, work, work. Helemaal blij met mijn werk-Ipad!
Bohemian Rapsody: Zo'n indrukwekkende film! 😮
Wanneer je bij oma langsgaat.... 😍
Met de kiddies (werk) naar de schaatsbaan, woehoe! ❄
Ik mocht mijn kerstpakket ophalen, yesss! Wat een feestje om uit te pakken ❤ I love my boss!
Ik had vandaag geen zin in matching servies zoals je ziet 😂 Ik werkte deze week twee avonden, dus dan wordt het een 'vluggertje' uit de vriezer: zelfgemaakte tomatensoep met bladerdeegstengels die ik ook graag zelf maak 🤤
Vrijdagavond is Voice-avond bij mijn ouders. Ik keek gezellig mee met lekkere dingen op tafel... Jeugdsentiment! 👶
Mijn boompie inclusief cadeautjes! 🎁
WEEKEND!
Over een ontvangst gesproken...
Via mijn vaders werk mochten we op zondag lekker naar de bios waar hapjes, drankjes en gezelligheid in overvloed aanwezig waren! Mijn moeder en ik gingen voor de film All You Need Is Love ❤
Een fijn hoekje en een fijn programma: Mijn kerst is de beste 🎄

Het wordt steeds kerstachtiger en ik hou er zo van! 

Heb jij een fijne week gehad?

-x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *