Femmies Friday #week7

I knop. Het is geen vrijdag. Ik was afgelopen week ziek en dus even uit de running. Maar… ik heb alsnog een weekoverzichtje voor jullie!

Lekker buitenspelen (op het werk) in een winterzonnetje ☀
Ik vond op Internet een mega handig Excel bestand waarin je je financiën op een prettige manier kan bijhouden. Ik wil dat toch maandelijks gaan doen! Mooi doel 🤓
Waar ik er eerder van overtuigd was dat deze lunch vet fitgirl-waardig was, blijkt dit na een bezoekje aan de Nationale Gezondheidsbeurs toch niet zo te zijn. Schijnbaar is de combi van avocado en tomaat niet oké... Ik heb het dus toch gemaakt en gegeten. Even bedenken wat ik met al deze goedbedoelde adviezen ga doen... 😕
Ik liet deze knappe pluizebol uit. Ik had zin in een flinke wandeling, maar dit meneertje niet hoor. We waren weer binnen no time thuis #luiehond 🐶❤
Oké. Dit is al jaren mijn ontbijt. Nu heb ik op die beruchte Nationale Gezondheidsbeurs een voedingsintolerantie test laten doen waar uitkwam dat ik onder andere geen zuivel meer mag. Dat is wel een dingetje hoor. Geen yoghurt, melk, CHOCOLA, slagroom, etc. Ook dit heb ik dus toch weer gekocht en gegeten (want ja... structuur!) en ik weet nog niet of ik hier vanaf ga stappen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik er tijdens die test achter kwam dat de buisjes waarmee ik getest werd, leeg waren. Toen ik vroeg hoe mijn huid kan reageren op deze lege buisjes, antwoordde de desbetreffende mevrouw: met energie 🤷‍♀️ #confused
Jaaa, het is Valentijn: de dag van de liefde! En ook op mijn werk is hier aan gedacht... 😍
Wanneer je na je werkdag thuiskomt en je dit vindt in de brievenbus ❤
En natuurlijk heb ik ook aan mijn Valentijn gedacht 🎁
Zelfs de lucht was in Valentijn-sferen 👌
Wanneer je vijf dagen hebt gewerkt en op zaterdag nog een cursus hebt 👍
Eindelijk WEEKEND! En het was heerlijk weer. Wes en ik gingen gezellig naar Emmerich (Duitsland) waar we naar de DM gingen en wat vitamine D opsnoven 👌
No words needed ❤
Wanneer je vriend zich ontpopt tot ware binnenhuisarchitect en je woonkamer verbouwt! Blij mee👌

Dit was me het weekje wel weer zeg. Ik ben benieuwd of jullie ervaring hebben met voedselintolerantie testen. Let me know…

-x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *