Femmies Friday #week31

Het lijkt me leuk om zo nu en dan met jullie te delen hoe mijn week er uit ziet. Vandaar dat ik Femmies Friday het leven in heb geroepen. Kijk je mee?

Eindelijk besloten om balayage te laten zetten bij de kapper. Eenmaal thuis met mijn haar in een staart, vond ik de blonde plukjes toch wat te heavy. Gelukkig kon dit kosteloos worden bijgewerkt. Een paar dagen later ging ik terug naar de salon. Scroll naar beneden voor het eindresultaat...
Lekker een lesje BodyBalance @ the gym!
Opruiming! Een hele tas vol kleding en schoenen die ik niet meer draag. Deze heb ik naar Appel & Ei gebracht, een 2ehands winkel waar mijn spulletjes (mits ze in goede staat zijn) in de winkel worden gehangen. Zij krijgen 60% van de verkoopprijs en ik 40%. Ben benieuwd...
Het is weekend! In de gezinsapp komen allerlei foto's voorbij van alcoholische versnaperingen en ik zit op de bank met mijn Dopper #fitgirl, haha. Ik vraag me wel af hoe het kan dat die flessen zo lekken. Zitten ze dan te vol..?
Jaaa, het was zover... Ik mocht weer terug naar de salon om hetgeen waar ik minder tevreden over was te laten fixen. Ontzettend lief, omdat mijn kapster eigenlijk al vakantie had en het ook nog eens bloedheet was die dag. En kijk hoe mooi ze het heeft gekruld! Deze collage heeft mijn kapster gemaakt en ze verdient het om deze nog eens extra te delen. (Oja, de linkerfoto is mijn haar voor de tijd en de andere twee foto's zijn met balayage en een knipbeurtje)
Tussen het werken door toch nog een beetje vakantiegevoel in eigen land. Weer een nieuw plekje ontdekt... Beachclub Meer in Winterswijk, kun je heerlijk zitten / liggen! Gelukkig waren mijn nageltjes gelakt.
Nog zo'n fijn plekje! Een terrasje pakken met dit uitzicht... Berenschot's Watermolen, ook in Winterswijk.

Bedankt voor het lezen! Hoe was jullie week?

-x- Fem

3 gedachtes op “Femmies Friday #week31”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *