Op is op #1

Een nieuwe rubriek waarbij ik mijn opgemaakte beauty/schoonmaak/verzorgingsproducten opspaar (hamsteren!) en met jullie deel. Om daar vervolgens mijn ongezouten mening over te geven. Miskoop of aanrader?

Ik heb goed mijn best gedaan, toch?

Gezicht
Beautyblender
 Mijn favoriete product om mijn foundation mee aan te brengen zonder (al te) vieze handen. Ondanks dat ik het behoorlijk prijzig vind voor zo’n ‘ei’, blijf ik ze elke drie maanden kopen. 
Clinique Clarifying Lotion Deze heb ik gekregen van een lieve vriendin die bij de Ici Paris XL werkt, omdat zij er zelf niet tegen kan. Ik heb veel Clinique gebruikt en nog steeds, maar dit product… Het voelde net alsof ik nagellak remover op mijn gezicht smeerde. En die geur, niet voor herhaling vatbaar!
Olaz Total Effects 7 In One parfumvrije dagcrème Sinds een tijdje koop ik deze dagcrème, waar ik tevreden over ben. Doet wat ‘ie moet doen!

Lichaam
Laten we beginnen bij Rituals. Ik hou ervan! Ondanks dat ik niet helemaal happy ben met hun ingrediëntenkeuze, geniet ik wel van de geuren en luxe verpakkingen. Toevallig heb ik al deze producten gekregen met verjaardagen, kerstpakketten en in de winkel bij besteding vanaf een x bedrag. 
The Rituals of Happy Buddha Body Lotion Mijn vriend vindt deze lijn heel lekker, maar zelf vind ik ‘em wat minder. Hij ruikt naar sinaasappel en sandelhout. Wel handig z’n klein flesje bodylotion!
The Ritual of Karma Self Tanning-Body Lotion Dit was dus zo’n gevalletje ‘gratis’ gekregen bij besteding vanaf…. Dat was te merken! Bij gebrek aan bodylotion, gebruikte ik deze na de bijbehorende scrub die nog in de douche staat. Ik leek wel een mix van een wortel en een zebra met al die oranje strepen. Of het ligt aan mijn zelfbruin-smeer-skills, kan natuurlijk ook. 😉 Ik ga het niet meer gebruiken in ieder geval. Geen aanrader dus!
The Ritual of Sakura Caring Shower Oil Een heerlijke geur van rijstmelk en kersenbloesem. Dit is mijn favoriete Rituals lijn! De verpakkingen zijn mooi met wit en roze, helemaal mij! Wat betreft de douche olie, vind ik het maar een glibberig iets. Volgens de verkoopster is het het beste wanneer je de olie voor het douchen aanbrengt op een droge huid. Vervolgens stap je onder de douche en masseer je het in. Dat voor de tijd smeren vind ik maar een gedoe. Soms vergat ik het, omdat het flesje nog in de douche stond en daarnaast voelt het wat stroef op een droge huid. Plus de volgorde klopt gewoon niet voor mij 😉 Ik gebruik veel liever…
The Ritual of Sakura Zensational Foaming Shower Gel De doucheschuims van Rituals vind ik het allerfijnst! Zo vol en romig. Ook super leuk om cadeau te geven. Daar maak je volgens mij iedereen blij mee. 
The Rituals of Sakura Softening Rice Scrub Ik weet dat het goed is om wekelijks te scrubben, maar het is niet helemaal mijn ding. Dat gevoel van schurende, harde korreltjes op je huid vind ik niet heel prettig. Maar voor een scrub, is hij prima.
Genoeg Rituals (of kun je daar nooit genoeg van hebben..?), op naar de overige lichaamsproducten die ik heb verslonden!
Douglas Home Spa Beauty of Hawaii Nourishing Body Lotion Ik word altijd bij van ‘proefmonstertjes’. Deze bodylotion was ook echt heerlijk! Zo’n zomerse geur, love it. 
Biodermal Zonnemelk SPF 30 Hydraplus Ik vind het super belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de zon en deze zonnemelk is ook nog eens parfumvrij, yeah! Toch ruikt hij lekker en smeert ‘ie prima. Nadeel is de draaidop. Die heeft een paar keer een ravage veroorzaakt in mijn tas 😉 Ik ga op zoek naar een andere parfumvrije zonnebrandcrème, iemand tips?
Gilette Satin Care Pure & Delicate Scheergel Mijn favoriete scheergel: ongeparfumeerd en zonder kleurstoffen, super fijn! Alleen heeft deze fles het begeven, terwijl er nog genoeg in zit ☹ Ik zou ‘em graag nogmaals kopen, alleen is de scheergel moeilijk te vinden in de winkels. 
Wilkinson Xtreme 3 Beauty Scheermesjes Om nog even in ontharingssferen te blijven… Mijn favo scheermesjes. Wel na een paar scheerbeurten weggooien, anders krijg je bloederige taferelen waar niemand blij van wordt. 😉  

Overig
Colgate Fresh Gel Prima tandpasta, al gaat mijn voorkeur toch uit naar Prodent.
Neutral Afwasmiddel 0% parfum 0% kleurstoffen, top!
The Power of Silk Therapy Weer en proefmonstertje. Dit keer één voor mijn haar. Het is verzorgend en laat je haar glanzen met maar een klein drupje (anders loop je rond met een vette coupe en dat wil je niet). En oja, hij ruikt heerlijk!

Zo, tijd om deze verzameling bij het plastic  / oud papier te gooien! Waar letten jullie op bij het kopen van producten?

-x- Fem

1 gedachte op “Op is op #1”

  1. Pingback: Op is op #2 – Femms Blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *