Op is op #2

Zo! Ik heb weer wat spullen opgemaakt. Ik vertel je meteen wat ik er van vind en of ik het nog eens zou aanschaffen…

Gezicht
Catrice Cosmetics Lashes to Kill Mascara Een budget mascara zonder schadelijke ingrediënten die het prima doet. Geen wauw effect, maar gewoon oké. Ik heb nog een aantal mascara’s liggen, dus ik ben er nog niet over uit of ik deze nog eens zou kopen. 
Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer Weer eens proefmonstertje om te testen! Ik ben dol op dit formaat, omdat het makkelijk mee te nemen is voor op vakantie of bij Wesley thuis. Vroeger was ik een groot Clinique fan door hun parfumvrije producten. Dit hoeft natuurlijk niets te zeggen over de kwaliteit ervan. Deze dagcrème zou ik dan ook niet snel kopen door de dikke en stugge structuur. Het smeert gewoon niet lekker 😉
Clinique Take the day off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips Deze reiniger kreeg ik van een vriendin die bij de Ici Paris XL werkte. In mijn vorige Op = Op schreef ik al over de bijbehorende tonic. De makeup remover die ik nu gebruikte was een neutrale reiniger, wat ik zelf wel prettig vind. Je kunt het gebruiken voor je oogleden, wimpers en lippen. Handig! Wel doe je al gauw te veel op je watje, door de grote opening. Prima product, maar ik heb een top vervanger vervanger gevonden waar ik zeer tevreden over ben. Wanneer die leeg is, komt ie voorbij in de Op = Op!
Clinique Wink Pop (nr. 5) We blijven nog even in Clinque sferen. Deze kocht ik, bij dezelfde Ici Paris XL vriendin, toen ik nog helemaal into Clinique was en ze nieuwe lipglossjes en lipsticks uitbrachten. Een prima lipgloss met een neutraal kleurtje en een subtiele shine. Wel plakkerig, dus niet kissproof!
Lancaster 365 Skin Repair Yourth Renewal DAY Cream SPF 15 Weer zo’n fijne tubetje om eens te proberen! Pluspunt: er zit zonbescherming in de dagcrème. Minpunt: de crème heeft een vieze geur. Geen aanrader dus wat mij betreft!

Lichaam
Hegron After Sun Spray Deze heb ik ooit eens van mijn moeder gekregen voor een vakantie. Ik denk dat ie van de Action is. Hij is nog lang niet op, maar ik gebruik aftersun zo weinig. Daarnaast blijft hij na openen nog 12 maanden goed en ik vermoed dat dit al lang en breed verstreken is. Wes heeft voor onze vakantie alle zonbescherming van Rituals gekocht, dus die aftersun gaat mee de koffer in!
Mayfair of London Tantaligzing Body Wash Deze douchegel kreeg ik ongeveer een jaar geleden in een pakketje van mijn vriend toen we nog aan het ‘daten’ waren. Had ie spontaan meegenomen bij het tankstation, zo lief! Een lekkere frisse geur: cranberry en granaatappel in een handig formaat.
Rituals The Ritual of Karma Shower Scrub Tan Enhancing Deze hoort bij de zelfbruinende bodylotion uit de vorige Op = Op . Deze heb ik in tegenstelling tot de bodylotion wél opgemaakt. Ik ben niet zo’n ‘scrubber’, maar ik vond deze korrel fijn en de scrub rook heerlijk naar lotus en witte thee. Ook zou de scrub er voor zorgen dat mijn bruine kleurtje langer blijft zitten. Daar heb ik nog weinig van gemerkt, aangezien dat kleurtje nog moet komen bij mij. 😉
Wilkinson Xtreme 3 scheermesje En weer mijn favo scheermesje. Bij de DM verkopen ze de sensitive variant waar mijn voorkeur naar uit gaat. Toch ben ik ook wel benieuwd naar Venus, die staat nu op de to-buy-list.

Overig
AH Zachte Duo Wattenschijfjes Wattenschijfjes gebruik ik iedere dag om mijn gezicht mee te reinigen. Ik koop ze meestal bij de Jumbo (een lekker grote verpakking), maar deze zijn ook prima.

Grappig om te zien hoe veel je eigenlijk opmaakt in een korte tijd. En ook weer fijn om het weg te gooien. 😉 Gebruik jij één van bovenstaande producten of zit er iets tussen wat je zou willen proberen?

-x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *