Op is op #5

Een nieuw jaar en nieuwe producten. Alhoewel er ook een paar bekenden tussen zitten. Lees je mee?

Gezicht
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Dit toppertje heb ik weer bijna dagelijks gebruikt om mijn wenkies on fleek te krijgen. Ondanks de prijs, blijf ik ‘em gebruiken! I luv strakke wenkbrauwen 😍
DM Make-Up Spons Na vele (dure!) Beautyblenders verslonden te hebben en de Etos, Kruidvat en Real Techniques sponzen te hebben geprobeerd, ging ik nu echt voor low budget: namelijk een make-up spons van een Duitse drogist die ongeveer 10 keer zo goedkoop is als de Beautyblender. Deze spons was wat groter en steviger, maar voor zijn prijs prima. Ik zeg wel eerlijk dat ik nog een Beautyblender had liggen en dat die toch wel heul fijn is hoor! 
Jumbo Premium Wattenschijfjes Ik heb weer flink mijn best gedaan om veel wattenschijfjes te gebruiken de afgelopen maanden 😅 Ik gebruik ze naast het reinigen van mijn gezicht ook om mijn nagellak te verwijderen. Qua watjes ben ik trouwens niet heel merk/winkel gebonden…
Estee Lauder Double Wear Maximum Cover De naam zegt het al: een hele dekkende (en dure!) foundation die jaren favoriet is geweest. Toch ben ik er nu van afgestapt en geswitcht naar een ander merk. Ik vond de kleur te gelig en door de stugge, dikke structuur ging de foundation in mijn mondplooien zitten wat het er niet mooier op maakt. Leuk om te zien dat favorieten toch vervangen kunnen worden… 😊
Garnier Skinactive Micellair Reinigingswater Dit toppertje heb ik vorig jaar ontdekt en deze mag zeker mee het nieuwe jaar in. Echt een fijn product om je gezicht mee te reinigen. En zoals je kunt zien, ben ik een grootverbruiker… 🙈

Handen
Rituals The Ritual Of Samurai Hand Hygiene Without Water Or Soap De favoriete handgel van Wes en mij. Lekker klein formaat, ruikt top en doet wat ie moet doen! 👌
Treets Hand Cream Pure Spa & Orchid Deze handcrème heb ik ooit gekregen en is nu eindelijk op. Een oké crème die volgens mij van de Holland & Barrett (De Tuinen) is. Fijn dat het natuurlijke ingrediënten bevat!

Lichaam
Lush Santa’s Belly Duschjelly Wat een grappig product zeg! De naam zegt het al: jelly. Het was een nogal ‘flubberige’ substantie in de vorm van de kerstman zijn buik (inclusief riem!). Het rook lekker, er zaten glitters in en was dus helemaal kerstproof. Ik kreeg deze vorig jaar met mijn verjaardag en had ‘em bewaard tot kerst. De funfactor was hoog, maar echt praktisch was het niet. Elke keer wanneer ik mijn lichaam probeerde te wassen, glibberde santa’s belly uit mijn hand en was mijn vloer bezaaid met allemaal rode, kleine stukjes jelly 😂 Er is meer in het doucheputje verdwenen, dan dat het op mijn lijf zat. Maar leuk was het wel!
Rituals The Ritual Of Sakura Softening Rice Scrub Een lekker subtiel scrubje in mijn favo Rituals geur. Eén of twee keer per week een scrubbeurtje en succes gegarandeerd! Ik hoef niet eens meer parfum op, zo heerlijk ruik ik daarna 😍
Spa Secrets Wisdom Of India White Lotius & Sesame Oil Shower Milk Oftewel: iets om je lichaam mee te wassen 😉 Ook deze kreeg ik voor mijn verjaardag. Een prima product met een lekker zachte geur. Te koop bij de Kruidvat. 
Wilkinson Xtreme 3 Beauty Sensitive Wegwerpscheermesjes Deze favo scheermesjes waren paars, maar nu ze opeens roze zijn lijken ze minder fijn ☹ Of zou dat tussen de oren zitten?

Zo, ik moest even ‘sparen’ … maar het is me weer gelukt! Ik ben benieuwd wat ik de komende weken weer ga smeren, ruiken en gebruiken.

See you! -x- 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *