Op is op #3

Op deze laatste dag (Halloween! 💀) van de maand deel ik met jullie nog mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand. Ik heb er weer flink op los gesmeerd, geroken en ‘gemake-upt’. 💄 Kijk je mee?

Gezicht
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Oftewel: een wenkbrauwpotlood. Waar ik jaren geleden ging voor een low budget Hema potlood ben ik sinds een tijdje overgestapt op deze variant. De kleur (taupe) is precies goed voor mijn wenkies en daarnaast hoef je ‘em niet te slijpen. Je kunt er mega strakke wenkbrauwen mee maken, dus voor mij is het de prijs wel waard. Zoals je ziet heb ik er twee verslonden, dus ze gaan redelijk snel op. Nadeel: de spoolie (het borsteltje) om je wenkbrauwen mee in model te kammen is afgebroken. Beetje jammer…
Oriflame The One No Compromise Mascara Via een Facebook actie mocht ik deze mascara testen, altijd leuk! Voordeel aan Oriflame zijn de prijzen en daarnaast zijn de ingrediënten makkelijk te checken op hun site. De mascara had een subtiel effect, dus prima voor een doordeweekse dag wat mij betreft. 
Sisley Paris Buff and Wash Facial Gel Sisley is zo’n mooi merk, maar zo duur. Deze scrub voor het gezicht kregen we bij de drogist om te proberen. Fijn voor onder de douche en een goede voorbereiding op…
Sisley Paris Self Tanning Hydrating Facial Skin Care Dit is het bewijs dat proefmonstertjes echt kunnen werken. Deze zelfbruiner kreeg ik geregeld mee als tester en het begon mijn vriend op te vallen dat het crèmpeje doet wat ie moet doen. Dus meneer wilde het ook proberen en dat beviel hem zo goed dat hij het product heeft aangeschaft! Oja, de scrub die ik hierboven beschreef kun je aanbrengen voordat je smeert met zelfbruiner voor een nog beter effect! 
Vision Sun Protection SPF 30 Ook deze mini zonnebrandcrème heb ik ergens bij gekregen. Top formaat voor onderweg, prima factor en zonder parfum. Woehoe!

Haar
Neutral Shampoo Normal Dit is de shampoo die ik al een hele tijd koop, puur omdat ie zo mild is en vrij van ‘troep’. Wel een must om daarna een conditioner te gebruiken om je haar wat zachter te maken.
L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care Echt een heerlijke shampoo om te proberen. Zonder siliconen, parabenen en kleurstoffen. Wel lavendel ❤ 
Silk Therapy Original Een haarserum wat je haar glad en glanzend maakt. Fijn product, maar let op dat je maar een heel klein beetje gebruikt. Want vet haar wil je niet!

Lichaam
Cien Bodycare Moisturising Body Cream Ja, ja… een Lidl product! Deze body cream stond bij mijn vriend in de badkamer en mocht ik, heel lief, gebruiken na het douchen. Het ruikt een beetje Nivea-achtig, maar smeerde heel stroef. Jammer, Lidl!
Gilette Satin Care Pure & Delicate Scheergel Ik heb weer een fles van mijn favo scheergel verslonden. 
Rituals The Ritual of Happy Buddha Exciting Dry Oil Rituals mag natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht. Een mini doucheolie in mijn minst favoriete geur, maar hé… Het is Rituals, dus dat blijft goed en lekker. Dit is dus weer zo’n olie die je op een droge huid smeert en vervolgens onder de douche nog eens extra insopt om vervolgens af te spoelen. Die volgorde klopt voor mij gewoon niet 😅 Dus ik ben niet zo’n fan. Doe mij maar de doucheschuim!
Wilkinson Xtreme3 De afgelopen maanden was ik into deze wegwerpscheermesjes. Ik ben ze nu aan het ‘opmaken’ en wil daarna toch voor gewone scheermesjes gaan. Wordt vervolgd…

Zo, wat een lap tekst! Ik ga dit lekker weggooien en ben benieuwd wat ik voor heerlijke producten de komende tijd ga gebruiken.

Zit er voor jou een bekend product bij? Of iets wat je zou willen proberen?

-x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *