Shoplog Saturday #2

Ik ben iemand die goed nadenkt voordat ik iets koop. Als ik mijn omgeving mag geloven: iets te goed. Ik heb me voorgenomen om mezelf eens wat vaker iets te gunnen, dus ik heb goed mijn best gedaan de afgelopen weken. Kijk je mee naar wat ik de laatste tijd heb geshopt? 👜

Na vele badpakken passen heb ik eindelijk een mooie gevonden. Eentje van Seafolly! Misschien wat lastig te zien zo op de foto, maar een selfie in badpak vond ik iets tÊ 😂
Dit tassie kocht ik vorige maand van Ralp Lauren. Lekker ruim en handig voor werk 🤗
En deze trui bestelde ik op Wehkamp. Met glitters 😍
Op de laatste koopzondag van het jaar ben ik flink los gegaan in Enschede 🙈
Scotch & Soda vind ik een erg mooi merk waar ik zo nu en dan wat koop. Verder loop ik graag hun winkel binnen om alleen maar even te ruiken: love it! Ik kon wel wat t-shirts gebruiken, dus bij deze vast voor het mooie weer... En mÊt glitters 😍
Ik wilde al een tijdje zo'n leuk, zwierig panterrokje. Deze vond ik bij Costes (exclusief de sloffen 😋)
En deze mooie Tommy Hilfiger laarzen vond ik bij de Hudson's Bay, waar ik het laatste paar te pakken had. Vervolgens kwamen een aantal dames vragen waar ik deze laarzen had gevonden... Sorry, not sorry 🙈
Op weg naar de kassa viel mijn oog op deze Cruyff sneakers: zwart, goud en shiny 👌 Dit is een merk wat ik jarenlang heb gedragen. Ze blijven leuk!
Eindelijk heb ik mijn fluffy jas waarvan ik er al zo veel heb gepast en besteld. Deze vond ik bij The Sting waar ze ook maatje XXS hebben. Top! Met de nieuwe laarzen 🐴
Een nieuw jaar, een nieuw douchegordijn 🙌

Ik ben best wel heel blij met deze aanwinsten! Daar kan ik weer een tijdje mee vooruit 😍

Heb jij nog lekker geshopt (in de sale)?

-x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *