Tuesday Tag #20: Christmas I Love You

Het is 1e Kerstdag, yes! Ik hoop dat jullie heerlijke dagen hebben waarin je lekker tot rust komt, gezelligheid om je heen hebt en natuurlijk lekker eten. Ondanks dat het kerst is, is het ook ‘gewoon’ dinsdag… Dus bij deze een lekkere kerst-tag. De mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik een echte kerst-freak ben. Dus benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan verder!

Mijn favo kerstliedje
Als ik Mariah Carey’s All I Want For Christmas zat ben, ga ik voor Wham! met Last Christmas. Love it ๐ŸŽ…

Mijn favo kerstfilm
Pfoe, daar moet ik ff over nadenken. Dan ga ik voor The Holiday met Cameron Diaz. Dat vond ik echt zo’n dikke-truien-binnen-zit-film, heerlijk!

Mijn favo kerstcadeau
Ik ben ‘derde kerstdag’ jarig en met ons gezin doen we cadeautjes met Sinterklaas. Ik ben al blij met gezellig samen zijn en ontspannen dagen om even op te laden. En om elkaar cadeaus te geven, hoeft het niet persรฉ Kerst te zijn natuurlijk ๐ŸŽ

Mijn favo kerst make-up
Dat mag er wel feestelijk uit zien, vind ik. Een mooie oogschaduw look met een sprekende lipstick en lekker veel highlighter en blush op mijn wangen.ย 

Mijn favo kerst outfit
Iets met glitters, sowieso!

Mijn favo kerstkapsel
Mooie krullen met een velvet haarband ๐Ÿ˜

Mijn favo kerstlocatie
Lekker binnen met familie, kaarsjes, de kerstboom en wat lekkers op tafel. Top!

Mijn ideale kerst
Kerst vieren in het buitenland of een gezellig vakantiehuisje lijkt me wel speciaal ๐ŸŽ„

Mijn kerstplannen
Binnen mijn familie is het traditie dat we op kerstavond met zijn allen gaan eten. Dit doen we elk jaar bij een ander gezin. Inmiddels zijn we, als ik goed tel, met zijn 23-en. Daarna gaan we lekker naar huis en kijk ik de All You Need Is Love Kerstspecial waar ik nu al zin in heb! Eigenlijk liggen de kerstplannen nog open en wordt het vooral lekker chillen en samen zijn met Wes. Tweede kerstdag begin ik vast met voorbereidingen te treffen voor de dag erna: mijn verjaardag ๐ŸŽ‚

Mijn kerstboom
Ik heb er twee om uit te kiezen: die van Wes en die van mij. Ze zijn allebei niet te groot met een beetje ‘sneeuw’, heel mooi! Het zijn dus wel neppersย ๐Ÿ˜‰ Qua versiering heb ik vooral veel glitter, parels en lint.ย 

Hoe is jullie kerst tot nu toe?

-x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *