Tuesday Tag #17: I love Action

Om heel eerlijk te zijn ben ik helemaal niet zo’n grote Action fan, maar toch vind ik het leuk om deze tag voor jullie in te vullen. Gewoon omdat het kan en omdat ik daar ook echt wel eens kom 😉 

 
 
Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Ik gok zo’n twee keer per maand. Zelf ga ik niet snel naar de Action, omdat het niet in mijn woonplaats zit. Wanneer ik bij mijn vriend ben, brengen we wel geregeld een bezoekje aan deze budgetwinkel. Het is bij hem op loopafstand en daarnaast is het soms ook gewoon leuk om samen naar ‘pruttel’ te kijken 😁

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?
Wanneer we naar de Action gaan is het voornamelijk Wes die wat koopt. Wanneer ik zelf wat nodig heb, ben ik met een paar euro klaar.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?
Nee, zeker niet. Ik ga vaker met niets naar huis, dan wel. Maar die boyfriend van mij, komt standaard met een tas vol terug 😋

Wat is je grootste miskoop?
Een miskoop wil ik het niet noemen, maar toen ik op mezelf ging wonen kocht ik toch wel heel wat spullen bij de Action. Waaronder voorraaddozen om eten in te bewaren of in te vriezen. Hier zijn er een aantal van gesneuveld. Liever dus wat meer betalen voor goede kwaliteit. 

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?
Ik zou het jammer vinden voor het bedrijf en de medewerkers, maar persoonlijk zou ik er niet zo mee zitten. Wat je bij de Action kunt kopen, vindt je vast ergens anders ook. 

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?
Er schiet me zo niets te binnen. Wat wel opmerkelijk is, is dat in de Action in Winterswijk ook veel Duitsers komen. 

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet?
Ik zag laatst dat ze zelfs zwangerschapstesten verkopen, wauw! 😂

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?
Ik denk een kwartiertje. 

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?
Nope. 

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?
Wanneer ik met Wes ga, kopen we standaard stokjes voor de honden. En voor mezelf zijn dat denk ik de nep-swifferdoekjes en oja… desinfecterende handzeep! We namen ook nog vochtige brillendoekjes mee, die zijn ook handig. 

Kom jij graag bij de Action? En wat koop jij daar standaard?

-x- Fem

2 gedachtes op “Tuesday Tag #17: I love Action”

  1. ik ga graag naar de winkel om er rond te snuffelen een hele leuke winkel.
    Met leuke spullen voor weinig geld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *