Tuesday Tag #6 : Most worn things

Tag time! Deze gaat over wat ik het meeste draag: van make-up tot aan kleding. Kijk je gezellig mee?

Meest gedragen nagellak Ik ben niet zo merkgebonden qua nagellak. Toevallig draag ik op het moment veel roze Essence nagellak op mijn tenen.

Meest gedragen haar producten Mijn Tangle Teezer haarborstel, die standaard mee gaat in mijn handtas zodat ik altijd mijn haar even kan doen 😉.

Meest gedragen tas Mijn Longchamps Le Pliage waar ik echt dol op ben.

Meest gedragen schoenen Op dit moment zijn dat zwarte Adidas sneakers die heerlijk zitten!

Meest gedragen accessoire Al jaren pareloorbelletjes. Makkelijk te combineren en kids-proof voor op het werk.

Meest gedragen kledingstuk Mijn Replay spijkerbroek met een mooie, lichte wassing.

Meest gedragen foundation Momenteel ben ik into de 24H Made To Stay Make Up Foundation van Catrice Cosmetics. Eerder kocht ik duurdere merken, maar deze budget foundation is misschien nog wel beter (en ongeveer 5 keer goedkoper) 😉.

Meest gedragen blush en / of bronzer Sisley l’Orchidée. Pfoe, wat was dat een rib uit mijn lijf! Het is dat het zo’n goed en puur merk is, maar de volgende wordt toch een wat goedkopere variant.

Meest gedragen lippenstift/lipgloss Dat is Clinique Wow Pop die ik heb gekocht toen ik nog helemaal into Clinique was. Wel een mooie donkerroze kleur… 

Meest gedragen mascara Ik ben niet zo trouw aan vaste mascara’s. Ook hier was ik hardcore Clinque fan, maar ik probeer de laatste tijd wat meer budgetmerken uit. Toevallig ben ik nu bezig met een mascara van Oriflame die ik mocht testen (The One, No Comprimise Mascara). Hij is nogal subtiel, terwijl ik juist hou van de XXL dramatische wimpers. Past wel bij me 😉

Ik vind het echt leuk om de tags wekelijks in te vullen. Heb jij nog goede mascara tips? Die zijn van harte welkom.

-x- Fem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *