Tuesday Tag #18: Sporty girl

Ondanks dat dit vaak wordt beschouwd als een drukke maand en de pepernoten, kerststollen en gourmetschotels je om de oren vliegen… vind ik het fijn en belangrijk om wel lekker te blijven sporten. Dus daar gaan we het eens even over hebben! ๐Ÿ’ช (Deze tag vond ik op de blog van Kelly Caresse)

Wat voor sport beoefen je?ย 
Bodybalance en yoga.

Hoe veel uur per week sport je gemiddeld?
Mijn streven is twee uur per week en dat lukt de laatste tijd goed ๐Ÿ˜Š

Liever cardio, kracht of zen-oefeningen?
Ik vind alle drie erg belangrijk voor een gezond lichaam. Doordat ik een vrij druk leven heb, kom ik wel aan mijn dagelijkse dosis beweging. Ik richt me daarom vooral op lessen zoals bodybalance en yoga waar kracht, lenigheid, flexibiliteit en ontspanning aan bod komenย  ๐Ÿ™Œ

Sport je liever alleen of met anderen samen?
Op het moment sport ik alleen, maar door de groepslessen toch ook weer samen. Ik zou het wel heel gezellig vinden om met een vriendin of mijn vriend samen te sporten. Al zie ik die niet snel in de lotushouding zitten ๐Ÿ˜‚ย 

Wat doe je als je geen zin hebt om te sporten? Bedenk je liever 100 smoesjes of kun je jezelf toch motiveren?
Een beetje van beide. Ik ben echt een ochtendsporter, om daarna lekker te douchen en de dag te beginnen. Dit is niet altijd mogelijk waardoor ik dan ’s avonds zou moeten gaan of thuis een work-out zou kunnen doen. Bij het laatst genoemde, kost het me wat meer moeite om mezelf te motiveren en sla ik dus ook wel eens een keer over doordat ik (smoesjes!) moe of druk ben ๐Ÿ™„

Wat is je grootste sport blunder?
Je tijdens het bodypumpen bezeren door een 5 kilo schijf tegen je neus te slaan in plaats van de lucht in te duwen ๐Ÿ˜ญ

Waar kun je je echt aan irriteren tijdens het sporten?
Mensen die tijdens yogalessen steeds lopen te hoesten en proesten.ย 

Ben je van de sportieve gadgets zoals een activitytracker, speciale apps op je telefoon of een hartslagmeter?
Jazeker! Ik ben helemaal happy met mijn Apple watch en mijn gezondheidsapps op mijn telefoon. Dit geef zo veel meer inzicht in bijvoorbeeld hoe veel je beweegt.ย 

Hoe vaak sport jij en welke sport heeft jouw voorkeur?

-x- Fem

2 gedachtes op “Tuesday Tag #18: Sporty girl”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *